NUCLEO SCIENTIFICO
USA
Cornell University
Department of Food Science
David M. Barbano
Samuel D. Alcaine
Utah State University
Department of Nutrition and Food
Sciences
Donald J. McMahon
Taylor Oberg
University of Pennsylvania
School of Veterinary Medicine
James D. Ferguson
David T. Galligan
Michigan State University
Department Animal Science
Pamela Ruegg
University of Wisconsin-Madison
Department of Food Science
John A. Lucey
BRASILE
Universidade Federal de Viçosa
Departamento de Veterinária
Departamento de Tecnologia de Alimentos
Luìs Augusto Nero
Antonio Fernandes de Carvalho
ALGERIA
Université Frère Mentouri de Constantine
Institut de la Nutrition, de l’Alimentation et des Technologies Agro-Alimentaires
Faculté de Sciences vétérinaires
Ouarda Aissaoui Zitoun
Latifa Boultif
TUNISIA
Institution de la Recherche et de l’Enseignement Supérieur Agricoles (IRESA)
Hichem Ben Salem
Institut National de la Recherche Agronomique de Tunisie (INRAT)
Taha Najar
Ines Essid
Smetti Samir
Institut des Régions Arides (IRA)
Touha Khorchani
Amel Sboui
MAROCCO
Institut Agronomique et Vétérinaire Hassan II
Abdelilah Araba
TURCHIA
Istanbul Technical University
Nurper Özcan
Esra Çapanoğlu Güven
Nurper Özcan
CIPRO
Cyprus University of Technology
Photis Papademas
GRECIA
Aristotle University of Thessaloniki
Thomas Bintsis
DANIMARCA
Aarhus University
Department of Food Science – Food Technology
Milena Corredig
OLANDA
Wageningen University
CR-Delta
Utrecht University
Roel Veerkamp
Henk Hogeveen
Gerben De Jong
Theo Lam
FRANCIA
INRAE
Joint Research Unit on Herbivores
CIRM-BIA
Institut de l’Elevage
Bruno Martin
Florence Valence
Cécile Laithier
SPAGNA
Universidad of Granada
Antonio Segura Carretero
Universidad de Castilla-La Mancha
Development Institute (IDR)
Maria Isabel Berruga
SERBIA
University of Belgrade
Zorica RADULOVIC
Jelena Miocinovic
IRLANDA
University College Cork
Jennifer Mahony
ITALIA
Libera Università di Lingue e Comunicazione (IULM)
Vincenzo Russo
Antonello Cannas
Università di Sassari
Dipartimento di Scienze Zootecniche
Development Institute (IDR)
Jelena Miocinovic
Antonello Cannas
Dipartimento di Scienze Zootecniche
Smart Sensory Solutions
Agris Sardegna
Carlo Piga
Gavino Balata
Margherita Addis
Università di Padova
Dipartimento di Scienze Animali
Centro di Ricerca Olivicoltura, Frutticoltura e Agrumicoltura (CREA-OFA
Paolo Berzaghi
Flora Valeria Romeo
Università degli Studi di Palermo
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali
Scienze e Tecnologie Biologiche Chimiche e Farmaceutiche
Luca Settanni
Raimondo Gaglio
Massimo Todaro
Aldo Todaro
Antonio Palumbo
Università di Cagliari
Dipartimento di Biologia Sperimentale
Centro Ricerche Produzioni Animali (CRPA)
Società Italiana di Scienze Sensoriali (SISS)
Sebastiano Banni
Anna Garavaldi
Valeria Musi
Sara Spinelli
Caterina Dinnella