NUCLEO SCIENTIFICO

USA

Cornell University
Department of Food Science

David M. Barbano
Samuel D. Alcaine

Utah State University
Department of Nutrition and Food
Sciences

Donald J. McMahon
Taylor Oberg

University of Pennsylvania
School of Veterinary Medicine

James D. Ferguson
David T. Galligan

Michigan State University
Department Animal Science

Pamela Ruegg

University of Wisconsin-Madison
Department of Food Science

John A. Lucey

BRASILE

Universidade Federal de Viçosa
Departamento de Veterinária
Departamento de Tecnologia de Alimentos

Luìs Augusto Nero

Antonio Fernandes de Carvalho

ALGERIA

Université Frère Mentouri de Constantine
Institut de la Nutrition, de l’Alimentation et des Technologies Agro-Alimentaires
Faculté de Sciences vétérinaires

Ouarda Aissaoui Zitoun

Latifa Boultif

TUNISIA

Institution de la Recherche et de l’Enseignement Supérieur Agricoles (IRESA)

Hichem Ben Salem

Institut National de la Recherche Agronomique de Tunisie (INRAT)

Taha Najar
Ines Essid
Smetti Samir

Institut des Régions Arides (IRA)

Touha Khorchani
Amel Sboui

MAROCCO

Institut Agronomique et Vétérinaire Hassan II

Abdelilah Araba

TURCHIA

Istanbul Technical University
Nurper Özcan

Esra Çapanoğlu Güven
Nurper Özcan

CIPRO

Cyprus University of Technology

Photis Papademas

GRECIA

Aristotle University of Thessaloniki

Thomas Bintsis

DANIMARCA

Aarhus University
Department of Food Science – Food Technology

Milena Corredig

OLANDA

Wageningen University

CR-Delta
Utrecht University

Roel Veerkamp
Henk Hogeveen
Gerben De Jong
Theo Lam

FRANCIA

INRAE
Joint Research Unit on Herbivores
CIRM-BIA
Institut de l’Elevage

Bruno Martin
Florence Valence
Cécile Laithier

SPAGNA

Universidad of Granada

Antonio Segura Carretero

Universidad de Castilla-La Mancha
Development Institute (IDR)

Maria Isabel Berruga

SERBIA

University of Belgrade

Zorica RADULOVIC
Jelena Miocinovic

IRLANDA

University College Cork

Jennifer Mahony

ITALIA

Libera Università di Lingue e Comunicazione (IULM)

Vincenzo Russo
Antonello Cannas

Università di Sassari
Dipartimento di Scienze Zootecniche

Smart Sensory Solutions

Agris Sardegna

Carlo Piga
Gavino Balata
Margherita Addis

Università di Padova
Dipartimento di Scienze Animali

Centro di Ricerca Olivicoltura, Frutticoltura e Agrumicoltura (CREA-OFA

Paolo Berzaghi

Flora Valeria Romeo

Università degli Studi di Palermo
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari e Forestali

Scienze e Tecnologie Biologiche Chimiche e Farmaceutiche

Luca Settanni
Raimondo Gaglio
Massimo Todaro
Aldo Todaro
Antonio Palumbo

Università di Cagliari
Dipartimento di Biologia Sperimentale

Centro Ricerche Produzioni Animali (CRPA)

Società Italiana di Scienze Sensoriali (SISS)

Sebastiano Banni

Anna Garavaldi
Valeria Musi

Sara Spinelli
Caterina Dinnella

Search